Vitamínové a minerální doplňky

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Colafit 4 na klouby pro psy černé/bílé 100tbl Zobrazit větší

Colafit 4 na klouby pro psy černé/bílé 100tbl

NO-43161

Nový produkt

Colafit 4 pro bílé a černé psy je kloubní výživa pro psy, chrání a regeneruje kloubní chrupavky. Colafit 4 pro bílé a černé psy slouží k preventivnímu ošetření kloubů, zmírnění bolestivosti kloubů a zlepšení jejich pohyblivosti, prevenci artrózy a dalších kloubních obtíží, preventivně působí při léčbě kožních poranění.

Více informací

Skladem

606 Kč s DPH

Více informací

Biotin zajišťuje kvalitní a výraznou barvu bílé, nebo černé barvy pro dané plemeno psa, příznivě ovlivňuje kvalitu a hustotu srsti.

0bsah účinných látek v 1 tobolce: Glukosamin sulfát 500 mg Chondroitin sulfát 100 mg Kolagen 1 mg Biotin 600 ug Další složky Colafit 4 pro bílé a černé psy: řasy kmene chlorela, vitaminy B2, Niacin, stopové prvky v anorganické a chelátové formě Zn, Cu, vitamin E, vitamin C, selen a zchutňující látky.

Délka a způsob podávání: pro dosažení požadovaného efektu se Colafit 4 podává 2– 3 měsíce, dvakrát do roka. Přípravek lze podávat i dlouhodobě, po konzultaci s vet. lékařem. Colafit 4 pro bílé a černé psy lze podávat současně s krmivy, která obsahují chondroprotek­tivní látky. 

Způsob použití: tobolky se podávají každý den dle návodu, samostatně, nebo s kouskem potravy. Bezpečnostní opatření: před podáváním přípravku je nutná konzultace s veterinárním lékařem.

Follow us on Facebook