Úprava vody

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Vodnář BIO 2 LOX 1l Zobrazit větší

Vodnář BIO 2 LOX 1 l

NO-81782

Nový produkt

Přípravek k prokysličení vody, zabránění kyslíkovému deficitu a udržení zdravé biorovnováhy.

Více informací

Skladem

181 Kč s DPH

Více informací

Přípravek k prokysličení vody, zabránění kyslíkovému deficitu a udržení zdravé biorovnováhy. Přípravek dodává do jezírka potřebný a životodárný kyslík. Nedostatek kyslíku může vést k úhynu ryb, zahnívání vody a velkému bujení řas.
 
BIO 2 LOX - Přípravek dodává do jezírka potřebný a životodárný kyslík. Nedostatek kyslíku může vést k úhynu ryb, zahnívání vody a velkému bujení řas. Samotný kyslík napomáhá rozkladu organických nečistot, je potřebný pro správnou funkci bakterií, zabraňuje velké tvorbě sedimentu, omezuje růst řas. V letních měsících, kdy je voda velmi teplá a organické zatížení největší, pomáhá BiO2 lox tekutý udržet biorovnováhu v jezírku, projasňuje vodu a chrání ryby před následky kyslíkového deficitu a parazitům. Pokud má voda hnilobný zápach a ryby „troubí“ na hladině, BiO2 lox tekutý je první pomocí při těchto potížích.
 
Složení: Účinnou látkou je dihydrogen dioxid 12 g /100 g (ES. 231-765-0), UN 2984

Návod k použití: Při dodržování dávkování působí velmi příznivě na celý ekosystém v jezírku. 1l přípravku ošetří 20m3 vody. V hodně teplých letních měsících aplikujte každých 10 dnů. Přípravek rozmíchejte v plastovém kbelíku asi se 3 litry vody z jezírka a vlijte pomalu do jezírka u přítoku nebo u výtoku z filtru či rovnoměrně po celé ploše.
 
Při práci s přípravkem nejezte, nepijte a nekuřte. Používejte ochranné pomůcky (rukavice).
Přípravek lijte do vody.
 
Dávkování:  50ml na 1m3 vody

Skladování:
Nádoby skladujte uzavřené na temném, čistém, suchém a dobře větraném místě při teplotách 10–40 °C. Skladujte odděleně od potravin, nápojů a krmiv.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook