Psi

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Royal Canin - Canine kaps. Sterilised 85 g Zobrazit větší

Royal Canin - Canine kaps. Sterilised 85 g

SM-ZB010198

Nový produkt

Po sterilizaci se metabolizmus vašeho psa zpomalí, a proto bude možná dávat přednost spíše gauči než venkovním aktivitám; jeho apetit však zůstane stejný. 

Více informací

Skladem

33 Kč s DPH

Více informací

Je známo, že vyvážená strava může zvířatům pomoci lépe zvládat zdravotní problémy. Za tímto krmivem pro kastrované psy stojí desítky let vědeckého výzkumu výživy psů. Kapsička s paštikou ROYAL CANIN® Sterilised Loaf je vhodná pro psy všech velikostí. Obsahuje aktivní živiny, které jim pomáhají zůstat aktivní a v dobré kondici a zároveň je zasytí. Kapsička s paštikou je bohatá na vysoce stravitelné bílkoviny, které jsou přizpůsobeny specifickým potřebám vašeho psa. Bílkoviny v tomto krmivu pomáhají vašemu psovi udržovat svalovou hmotu při sníženém příjmu kalorií a tuku. Dále obsahuje mírný podíl tuku a optimální kombinaci vlákniny, která vašemu psovi pomáhá udržovat si ideální hmotnost, a zároveň ho zasytit.

Složení:

Maso a živočišné produkty, obiloviny, vedlejší produkty rostlinného původu, minerální látky, cukry, oleje a tuky.

Nutriční doplňkové látky: Vitamín D3: 190 mj., E1 (Železo): 2 mg, E2 (Jód): 0,3 mg, E4 (Měď): 2,4 mg, E5 (Mangan): 0,6 mg, E6 (Zinek): 6 mg.

Analytické složky:

Protein: 8,4 %, obsah tuku: 4 %, hrubý popel: 1,5 %, hrubá vláknina: 1,3 %, vlhkost: 81 %.

Follow us on Facebook