Úvodní stránka

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Bosch Dog Light 2,5 kg Zobrazit větší

Bosch Dog Light 2,5 kg

NO-26940

Nový produkt

Plnohodnotné, vyvážené a komletní krmivo pro psy s nadváhou. Nadváha, vyjma zdravotních příčin, je často způsobena sice dobře míněnými, ale příliš velkorysými dávkami krmiva, častým poskytováním pamlsků, omezenou možností pohybu apod.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

262 Kč s DPH

Více informací

Varianta Light krmiva je řešením, jak navodit opět rovnováhu. Díky nízkému obsahu tuku a zvýšeného podílu vlákniny v krmivu, který navozuje pocit sytosti, se dostane pejsek opět do formy. Velmi dobře dostupná forma zinku pro podporu imunitního systému, vyvážený obsah různých, odlišně rozpustných přírodních vláknin stimuluje a stabilizuje zažívání. Energetickou výměnu, zvláště metabolismus tuků příznivě ovlivňuje obsažený L-karnitin a lecitn.

  • Organické vazby zinku (cheláty zinku) jsou v těle lépe využívány. Díky tomu má metabolismus psa k dispozici více zinku. Zinek je důležitý pro zdravou, pružnou kůži a lesklou srst.
  • Vyvážený poměr esenciálních mastných kyselin, které dodávají celkovou vitalitu, pružnost kůži a lesk srsti a hlavně podporují přirozenou obranyschopnost.
  • Vyvážený obsah různých rozpustných druhů vláknin (také frukto oligosacharidy) stimulují zdravou střevní floru psa a napomáhají rovnoměrnému trávení.
  • Vitamín E, vitamín C a stopový prvek selen jsou důležité antioxidanty buněčných jader, které chrání před škodlivými zásahy odpadních produktů látkové výměny.
  • Různé druhy vybrané vlákniny v kombinaci s přírodně silně absorpčními minerály stimulují střevní floru a redukují resp. vážou nepříjemně páchnoucí produkty rozkladu ve stolici.
  • Nízký obsah tuku spolu s vysokým obsahem určitých druhů vláknin pomáhají snižovat příjem energie a zároveň dodávají pocit sytosti. Díky tomu lze dobře kontrolovat váhu i u neustále hladových psů.

Složení: masová moučka drůbeží, rýže, ječmen, kukuřice, klíčky z pšeničné krupice, pšenice, dužnina z cukrové řepy (bez cukru), celulozový prášek, masový hydrolyzát, masová moučka, rybí moučka, živočišný tuk, rybí tuk, kvasnice (sušené), hrášky, chlorid sodný, chlorid draselný, prášek z čekanky, mouka z masa mušlí (min. 0,1%)

Doplňkové látky: vitamín A (12.000 m.j./kg), vitamín D3 (1200 m.j./kg), vitamín E (70 mg/kg), vitamín B1 (10 mg/kg), vitamín B2 (10 mg/kg), vitamín B6 (6 mg/kg), vitamín B12 (30 mcg/kg), biotin (250 mcg/kg), kyselina pantotenová (20 mg/kg), niacin (40 mg/kg), kyselina listová (2 mg/kg), vitamín K (1 mg/kg), vitamín C (70 mg/kg), cholinchlorid (1250 mg/kg), železo (175 mg/kg), zinek (150 mg/kg), měď (10 mg/kg), kobalt (0,4 mg/kg), mangan (20 mg/kg), jód (2 mg/kg), selen (0,3 mg/kg).

S antioxidanty (silně tokoferol obsahující extrakt přírodního původu, propylgallát).

Follow us on Facebook