Úvodní stránka

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Bosch Dog Junior Mini 3 kg Zobrazit větší

Bosch Dog Junior Mini 3 kg

NO-43308

Bosch Junior Mini je krmivo pro štěňata a rostoucí psy malých ras (do 15 kg), výživné a zdravé. Granule jsou přizpůsobeny chrupu malých psů.

Více informací

Skladem

398 Kč s DPH

Více informací

Rostoucí psi potřebují zvláštní krmivo, které je přizpůsobeno jejich potřebám. Krmivo Bosch Junior Mini je vhodné pro štěňata malých plemen , jejichž váha v dospělosti nepřesáhne 15 kg. Bosch Junior Mini pro malé plemena zásobuje Vaše štěně všemi důležitými živinami, vitamíny, minerály a stopovými prvky, které jsou důležité pro stavbu kostí a svalů.

  • Organické vazby zinku (cheláty zinku) jsou v těle lépe využívány. Díky tomu má metabolismus psa k dispozici více zinku. Zinek je důležitý pro zdravou, pružnou kůži a lesklou srst.
  • Vyvážený poměr esenciálních mastných kyselin, které dodávají celkovou vitalitu, pružnost kůži a lesk srsti a hlavně podporují přirozenou obranyschopnost.
  • Vyvážený obsah různých rozpustných druhů vláknin (také frukto oligosacharidy) stimulují zdravou střevní foru psa a napomáhají rovnoměrnému trávení.
  • Díky vybraným surovinám, zpracovaným velmi šetrně v jednom z nejmodernějších podniků v Evropě, bylo dosaženo nadprůměrné stravitelnosti krmiva. Toto krmivo přispívá k dobře formovanému trusu.
  • Vitamín E, vitamín C a stopový prvek selen jsou důležité antioxidanty buněčných jader, které chrání před škodlivými zásahy odpodních produktů látkové výměny.
  • Speciální extrakt z mušlí s vysokým obsahem glukosaminu a chondroitin sulfátu podporují výstavbu a správnou funkci chrupavek, zejména v oblasti kloubů.

Složení: drůbeží maso (min. 20%), ječmen, kukuřice, masová moučka drůbeží, živočišný tuk, rýže, masová moučka, dužnina z cukrové řepy (zbavená cukru), masový hydrolyzát, rybí moučka, lněné semínko, škvarky (sušené), kvasnice (sušené), rybí olej, chlorid sodný, chlorid draselný, moučka z masa mušlí (min. 0,1%), prášek z čekanky

Doplňkové látky: vitamín A (15.000 m.j./kg), vitamín D3 (1.200 m.j./kg), vitamín E [alfa tokoferolacetát] (150 mg/kg), vitamín B1 (12 mg/kg), vitamín B2 (12 mg/kg), vitamín B6 (7 mg/kg), vitamín B12 (100 mcg/kg), biotin (500 mcg/kg), kyselina pantotenová (30 mg/kg), niacin (50 mg/kg), kyselina listová (3 mg/kg), vitamín K (1 mg/kg), vitamín C (70 mg/kg), cholinchlorid (2.000 mg/kg), železo (160 mg/kg), zinek (200 mg/kg), měď {jako sulfid měďnatý, pentahydrát] (10 mg/kg), kobalt (0,4 mg/kg), mangan (25 mg/kg), jód (3 mg/kg), selen (0,3 mg/kg).

Follow us on Facebook