Úvodní stránka

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Bosch Dog Adult Maxi 15 kg Zobrazit větší

Bosch Dog Adult Maxi 15 kg

NO-16154

Nový produkt

ADULT MAXI je vyvážené plnohodnotné a kompletní krmivo pro dospělé psy v normálním životě a fyzickém zatížení, je určeno zejména pro psy velkých plemen.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

1 137 Kč s DPH

Více informací

ADULT MAXI je vyvážené plnohodnotné a kompletní krmivo pro dospělé psy v normálním životě a fyzickém zatížení, je určeno zejména pro psy velkých plemen. Koncentrace energie a proteinů v krmivu je rozložena takovým způsobem, aby bylo dosaženo vysokého stupně nasycenosti psa, aniž by pes musel přijímat veliká množství energetických látek a bílkovin. Tímto se zároveň zamezuje vzniku tělesné nadváhy a spolu s obsaženými extrakty z mušlí a mořských korýšů i částečně eliminují rizika onemocnění kostí a kloubů.

  • Organické vazby zinku (cheláty zinku) jsou v těle lépe využívány. Díky tomu má metabolismus psa k dispozici více zinku. Zinek je důležitý pro zdravou, pružnou kůži a lesklou srst.
  • Vyvážený poměr esenciálních mastných kyselin, které dodávají celkovou vitalitu, pružnost kůži a lesk srsti a hlavně podporují přirozenou obranyschopnost.
  • Vyvážený obsah různých rozpustných druhů vláknin (také frukto oligosacharidy) stimulují zdravou střevní foru psa a napomáhají rovnoměrnému trávení.
  • Díky vybraným surovinám, zpracovaným velmi šetrně v jednom z nejmodernějších podniků v Evropě, bylo dosaženo nadprůměrné stravitelnosti krmiva. Toto krmivo přispívá k dobře formovanému trusu.
  • Lecitin a karnitin mají mnoho funkcí. Pomáhají především zlepšovat metabolismus tuků a tím přispívají k lepšímu využití energie.
  • Různé druhy vybrané vlákniny v kombinaci se s přírodními minerály s absorpční schopností stimulují střevní floru a redukují resp. váží nepříjemně zapáchající produkty rozkladu v trusu.

Složení: kukuřice, masová moučka drůbeží, pšeničná mouka, pšenice, živočišný tuk, masová moučka, klíčky z pšeničné krupice, ječemen, rýže, dužnina z cukrové řepy, masový hydrolyzát, rybí moučka, kvasnice (sušené), hrášky, chlorid sodný, chlorid draselný, moučka z masa z mušlí (sušených), prášek z čekanky.

Doplňkové látky: vitamín A (12.000 m.j./kg), vitamín D3 (1200 m.j./kg), vitamín E (70 mg/kg), vitamín B1 (10 mg/kg), vitamín B2 (10 mg/kg), vitamín B6 (6 mg/kg), vitamín B12 (30 mcg/kg), biotin (250 mcg/kg), kyselina pantotenová (20 mg/kg), niacin (40 mg/kg), kyselina listová (2 mg/kg), vitamín K (1 mg/kg), vitamín C (70 mg/kg), cholinchlorid (1250 mg/kg), železo (180 mg/kg), zinek (140 mg/kg), měď (10 mg/kg), kobalt (0,4 mg/kg), mangan (20 mg/kg), jód (2 mg/kg), selen (0,3 mg/kg).

S antioxidanty (silně tokoferol obsahující extrakt přírodního původu, propylgallát)

Follow us on Facebook