Granule pro kočky

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Nativia Cat Adult Active Salmon & Rice 10 kg Zobrazit větší

Nativia Cat Adult Active Salmon & Rice 10 kg

SM-KRM13529

Nový produkt

Kompletní krmivo pro dospělé kočky od 12 měsíců, vhodné také pro aktivní kočky.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

1 583 Kč s DPH

Více informací

Receptura respektuje přirozené zákonitosti výživy kočky. Jako správné krmivo pro masožravce obsahuje velmi vysoký podíl živočišných bílkovin a zároveň nízký obsah sacharidů díky absenci jiných obilovin - pouze s rýží. Vysoká stravitelnost krmiva a použití netradičních surovin v podobě sušeného arktického krillu a tapioky zajistí zdravou výživu kočky. Nativia Adult Salmon&rice active obsahuje 90% bílkovin živočišného původu a řadí se tak mezi přední značky na trhu.

Složení:

Výrobky ze suchozemských zvířat a výrobky z nich získané (kvalitní kuřecí dehydrované maso 16 %, kuřecí tuk 14 %, hovězí škvarky, hydrolyzované kuřecí maso a játra), ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich získané (moučka z bílé ryby 16 %, kvalitní hydrolyzovaný lososový protein 5,5 %, sušený arktický kril - Euphausia superba 2 %, lososový olej 0,5 %), hlízy, kořeny a výrobky z nich získané (tapioka, cukrovarské řízky sušené, čekankový inulin 0,2 %), zrna obilovin a výrobky z nich získané (pouze loupaná rýže 15,5 %), pivovarské kvasnice, minerální látky, ostatní rostliny, řasy a výrobky z nich získané (juka).

Analytické složky:

Hrubý protein 33 %, hrubé oleje a tuky 19 %, hrubá vláknina 2,1 %, hrubý popel 6 %, vápník 0,9 %, fosfor 0,7 %, sodík 0,38 %, hořčík 0,1 %.

Dávkování:

Množství krmiva na den v gramech.

Hmotnost kočkyDenní krmná dávka (g)
2-3 kg25-45 g
3-5 kg45-65 g
5-7 kg65-90 g
7-10 kg90-120 g


Krmivo nechte kočce k dispozici po celý den. Velikost denní krmné dávky uvedená v tabulce je pouze orientační. Skutečná potřeba zvířete se může měnit podle věku, pohlaví, zdravotního stavu, teploty okolního prostředí a hlavně podle úrovně aktivity. Proto je nutné podávané množství krmiva regulovat tak, aby kočka netloustla a udržela si zdravou aktivní kondici.

Nezapomeňte zajistit Vaší kočce dostatek čerstvé pitné vody.

Follow us on Facebook