Antiparazitika

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Obojek INTERVET Scalibor antiparazitní 48 cm Zobrazit větší

Obojek INTERVET Scalibor antiparazitní 48 cm

NO-19101

Nový produkt

Vyhrazený léčivý přípravek. Antiparazitní obojek pro malá a střední plemena. Velikost: 48 cm.

Více informací

Skladem

845 Kč s DPH

Více informací

Chrání pře klíšťaty, blechami, komáry a pakomáry.

Antiparazitní obojek Scalibor je velice měkký, dobře tvarovatelný, přizpůsobí se tvaru a velikosti krku. Odstřižený kousek obojku nevyhazujte, vložte ho psovi do pelíšku či boudy.  Psa byste nicméně prvních pět dnů po nasazení obojku Scalibor® Protectorband neměli koupat, aby se účinná látka mohla rovnoměrně a rychle rozšířit po jeho pokožce.

Obojek Scalibor chrání psa před napadením parazitem a zároveň zabíjí již přisátá klíšťata a blechy.
Speciální technologie uvolňování účinné látky zajišťuje postupné uvolňování deltametrinu každý den a díky tomu, že se uvolňuje přímo na psa a nikoliv do okolí, obojek nezapáchá.
Bezpečný i pokud je v blízkosti psa dítě. Účinná látka se neuvolňuje do prostředí.
Scalibor neztrácí svou účinnost ani po kontaktu s vodou, psi se tedy mohou koupat. Výzkumy prokázaly, že denní množství deltamethrinu přijímané orálně při hlazení psa a s tím spojeným olizováním rukou a prstů je i při 100% dávce hluboko pod akceptovatelným denním maximem.

Soustavné a efektivní uvolňování účinné látky zajistí pouze správně upevněný obojek. Cílem je dodržet co možná největší kontaktní plochu mezi obojkem a povrchem krku psa po celou dobu nošení. To zajistíte upevněním obojku tak, aby se Vám mezi obojek a krk vešly dva prsty. Zbytek odstřihněte asi 5 cm od spony. U rostoucích psů se pak délka obojku bez problémů přizpůsobí rostoucímu obvodu krku.

Účinná látka se po nasazení obojku Scalibor Protectorband rovnoměrně rozšíří výhradně na kůži psa. Pronikne z obojku do lipidové vrstvy kůže psa a rozšíří se po celém těle. Plná účinnost obojku Scalibor® Protectorband je zajištěna již na začátku druhého týdne nošení. Ochrana, kterou Scalibor® Protectorband zajišťuje, trvá až 6 měsíců.

Nepoužívejte u koček a raději ani u psů, kteří s kočkami žijí v bytě! Účinná látka Scaliboru je pro kočky velmi nebezpečná.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook