Úvodní stránka

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Pedigree Dry Adult Small hovězí a zelenina 12kg Zobrazit větší

Pedigree Dry Adult Small hovězí a zelenina 12kg

NO-19449

Nový produkt

Kompletní krmivo pro dospělé psy malých plemen s hovězím, zeleninou a rýží. Granule jsou ochucené masovou šťávou, což zvyšuje atraktivitu krmiva i pro vybíravější pejsky.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

1 022 Kč s DPH

Více informací

Kompletní krmivo pro dospělé psy malých plemen v běžné fyzické zátěži s hovězím a zeleninou.  Pedigree Mini obsahuje menší granule, které přinášejí psovi větší požitek z krmení. Šťavnaté polovlhké granule jsou plné bílkovin a díky svě struktuře jsou skvělé na žvýkání. Granule jsou speciálně tvarovené tak, aby při chroupání podporovaly zdravé dásně a zuby. Křupavé polštářky jsou zdrojem vybraných druhů přírodních vláknin na podporu dobrého zdraví, plněné jemnou masitou náplní. Pečlivě vybraná zelenina obsahující minerály a vitaminy. Lehce stravitelná rýže.

Složení: obiloviny, maso a výrobky živočišného původu, oleje a tuky (včetně 0,5% slunečnicového oleje), bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, vedlejší výrobky rostlinného původu, zelenina (včetně 4 % mrkve v oranžových granulích, 4 % hrášku v zelených granulích)

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook