Vitamíny, kosmetika

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Arpalit Neo šamp. proti parazit. s bamb.ex. 500 ml Zobrazit větší

Arpalit Neo šamp. proti parazit. s bamb.ex. 500 ml

SM-VET04017

Nový produkt

ARPALIT Neo šampon na mytí srsti kožešinových zvířat s ovicidním a larvicidním účinkem s přídavkem vitamínů, bambusového extraktu, olivového oleje a elastinu. Šampón je určený k hubení blech, klíšťat, vší a všenek. Používá se pro ošetření psů a jiných kožešinových zvířat.

Více informací

Skladem

270 Kč s DPH

Více informací

Složení:

Aqua, Sodium Lauryl Ether Sulphate, Cocoamido Propyl Betaine, Glycerol, Coco-Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Alcohol denat., Dimethicone Copolyol, Hydroxyethylcellulose, Permethrine, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Phenoxycarb, Allantoin, D-panthenol, Niacinamide, Olea Europaea, Hydrolyzed Elastin, Bambusa vulgaris extract, Parfum, Basic yellow 57 (CI 12719), Acid blue 9 (CI 42090).

Použití:

Přiměřené množství šampónu naneste na namočenou srst a jemným masírováním vytvořte bohatou pěnu. Pro mláďata nebo malá zvířata šampon použijte zředěný vodou v poměru 1:2. Šampon ponechejte asi 5 minut působit a poté srst důkladně vlažnou vodou propláchněte. Nepoužívejte pro mláďata do stáří 2 měsíců. Nepoužívat u koček. Přípravek je extrémně jedovatý pro kočky. Přípravek může být pro kočky nebezpečný i po kontaktu s ošetřeným psem.

Follow us on Facebook