Teraristika

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Sleva!

-12 Kč

repti-planet-krmivo-doplnkove-insectivore-diet-75g Zobrazit větší

REPTI PLANET krmivo doplňkové Insectivore diet 75g

PL-M-007-81612

Nový produkt

Pro-biotický gel určený pro hmyzožravé druhy plazů, jako jsou například gekončíci noční, agamy vousaté, varani a další druhy ještěrů.

Více informací

Skladem

84 Kč s DPH

96 Kč s DPH

Více informací

Doplňkové krmivo pro plazy. Poskytuje vyváženou hladinu bílkovin, olejů a vlákniny. Ideální doplněk i pro masožravce a všežravce. Vhodné pro všechny životní fáze. Krmný návod: smíchejte 1 díl prášku se 2 díly vroucí vody, promíchejte, nechte vychladnout a vytvarujte přiměřené kousky krmiva dle potřeby. Pro dosažení správné konzistence přidejte nebo uberte množství vody. Dodávejte vždy čerstvou pitnou vodu. Složení: larvy Hermetia illucens, rýžová mouka, bramborové bílkoviny, moučné červy, uhličitan vápenatý, brambory, sladké brambory, krevety, kaučuk, banány, jablko, lněné semínko, kokosové mléko, smetanka lékařská, ibišek, vojtěška, med, včelí pyl , vitamín Premix, Spirulina, Pro-Biotika, extract z romarýnu. Jakostní znaky: hrubé proteiny 33%, hrubé oleje a tuky 10%, hrubé popeloviny 6%, hrubá vláknina 9%, vitamín A 20000 m.j,/ kg, vitamín D3 2000 m.j./ kg, vitamíny B1, B2, B6, B12, vitamín C, vitamin K, vitamin E, kyselina listová, biotin, cholin chlorid, kyselina nikotinová, kyselina pantothenová, aminokyseliny.

Pro-biotický gel určený pro hmyzožravé druhy plazů, jako jsou například gekončíci noční, agamy vousaté, varani a další druhy ještěrů.

Follow us on Facebook