Psi

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Statická jednotka proti štěkání Zobrazit větší

Statická jednotka proti štěkání

PD-BG-PBC19-14778

Nový produkt

Statická jednotka proti štěkání, 2 balení. Zařízení vysílá ultrazvuk na přerušení a odnaučení štěkání. Dosah 8m. Zařízení je vhodné pro domácnost.

Více informací

Do 5 dnů

1 256 Kč s DPH

Více informací

Statická jednotka proti štěkání PBC19-14778 - je jednotka která využívá na zamezení štěkání ultrazvuk. Balení obsahuje 2 ks jednotek, které se rozmístí v prostoru pro lepší zonaci.

Jednotka se aktivuje když zabudovaný mikrofon zachytí neustálý psí štěkot v dosahu 6-8 metrů. Zařízení vyšle dvou-sekundový ultrazvukový signál, který může slyšet pouze pes (frekvence 20kHz , korekce cca 120dB neslyšitelná pro lidi). Vysílaný ultrazvuk by měl být pro štěkajícího psa natolik nepříjemný, aby přestal štěkat. Zařízení je nejvhodnější pro domácnost a mělo by být umístěno co nejblíže ke štěkajícímu psovi (do cca 3 metrů) kde pes nejčastěji štěká (u dveří, okna...a pod.) Je také vhodnější pro mladší nebo méně tvrdohlavé psy.

Statická jednotka napomáhá k odnaučení nadměrného štěkání. Je vhodná pro většinu pejsků avšak ne pro všechny. Nejlepší je zvážit citlivost pejska na vnější podněty a jeho povahu.

Pokud máte doma psa, který neustále a nekontrolovatelně štěká, doporučujeme Vám zakoupit si samostatný obojek, nejlépe takový, který využívá statickou korekci (např. obojek Sonic, obojky Deluxe nebo NoBark obojek s LCD displejem) , nebo si můžete zakoupit velmi osvědčený obojek se sprejem.

Statická jednotka proti štěkání PBC19-14778 - 2 balení

Základní charakteristika zařízení

korekce:zvuková korekce - ultrazvuková
Technologie 
Určen pro velikost psapro jakéhokoliv psa s váhou od 3,6 kg
Vhodný na:běžné štěkání, pro málo tvrdohlavé plemena
indikátor stavu baterkyne
Vodotěsnost:není vodotěsná
Váha obojku: 
Max. obvod obojku: 
 baterie: 2 standardní 3V baterie CR2032. Součástí balení jsou 4ks baterii. 2ks pro jedno zařízení

Follow us on Facebook