Psi

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

ELEKTRONICKÝ SPREJOVÝ OBOJEK PETSAFE Zobrazit větší

ELEKTRONICKÝ SPREJOVÝ OBOJEK PETSAFE

PD-BG-PDT19-14596

Nový produkt

Sprejový obojek PetSafe sprejový trenér. Zařízení vhodné zejména pro eliminaci nežádoucího chování v dosahu do 275 metrů. Využívá přírodní citrusový sprej.

Více informací

Do 5 dnů

4 838 Kč s DPH

Více informací

Elektronický sprejový obojek Vám pomůže pri výcviku psa bez použití vodítka do vzdálenosti 275 metrů. Při stisknutí ovládacího tlačítka, vysílačka vyšle signál, který aktivuje obojek na krku psa, který vystříkne sprej. Při správném použití tréninkového zařízení bude výcvik Vašeho psa jednoduchý a efektivní. Pes se naučí různým povelům, které je někdy bez vodítka velmi obtížné naučit (např. povel "ke mně" a pod.). Jedním z nejdůležitějších povelů je naučit psa aby na zavolání přišel k majiteli. Pokud Váš pes nereaguje na Vaše volání a pokud navíc má pes tendenci pronásledovat auta, ptáčky či dokonce lidí, 450m trenér je tréninkové zařízení, které si s tím jistě poradí.

Navíc pomocí tohoto elektronického sprejového obojku dokážete i staršího psa odnaučit již naučeným zlozvykům, jako je například vyskakování na lidi, hrabání se v odpadcích (nebo alternativně "rytí zahrady"), nadměrného štěkání, ležení na Vašem oblíbeném křesle a pod. Elektronický sprejový obojek je například vynikajícím pomocníkem i při kontrolování psa pokud má tendenci "sbírat odpadky". Budete schopen na dálku psovi zadat povel "pusť" a on či ona Vás určitě poslechne ještě před "spolknutím sousta" a po jistém čase se k danému zlozvyku již nevrátí.

používá dobíjecí baterii NiMH
Váha: 136 g
Velikost:
Velikost nastavitelného řemínku: 15-71 cm

Základní charakteristika zařízení

dosah zařízení275 m
typ korekcesprejová
2 boost funkcene
intenzita korekce:4 úrovně nastavení spreje
rozšiřitelnýne
vodotěsnostvodotěsný - ne však ponořitelný
bateriedobíjecí obojek i vysílačka
vhodné pro:pro psy s váhou nad 3,6kg

Follow us on Facebook