Calibra - konzervy diety

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Sleva!

-13 Kč

Calibra VD Dog konzerva Gastrointestinal 400 g NOVÝ Zobrazit větší

Calibra VD Dog konzerva Gastrointestinal 400 g

SM-ZB015999

Nový produkt

Kompletní dietní krmivo pro psy. Účel použití: Omezení střevních resorpčních onemocnění. Kompenzace maldigesce. Exokrinní pankreatická nedostatečnost.

Více informací

Skladem

82 Kč s DPH

95 Kč s DPH

Více informací

- Omezení střevních resorpčních onemocnění  

 - Kompenzace maldigesce  

 - Exokrinní pankreatická nedostatečnost  

 Balení: 400 g 

 

Složení: losos (30 %), krůtí (26 %), rýže (4 %), jablka (3 %), hrachová mouka, rybí tuk (1 %), lignocelulóza, hydrolyzované kvasnice (0,5 %), slupky a semena psyllia (0,5 %), chlorid draselný, chlorid sodný, uhličitan vápenatý, Yucca schidigera (0,1 %), mannan-oligosacharidy (0,004 %), ß-glukany (0,005 %), frukto-oligosacharidy (0,002 %). Zdroje vysoce stravitelných komponent: losos, krůtí, rýže. 

 

 

Krmný návod: Kompletní krmivo. Vysoce stravitelné krmivo se zvýšeným obsahem sodíku a draslíku. Před použitím se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Doporučená doba použití pro kompenzaci maldigesce: od počátku do 12 týdnů a celoživotně v případě chronické pankreatické nedostatečnosti. Pro omezení střevních resorpčních onemocnění: do 12 týdnů. Zvíře by mělo mít stálý přístup k čerstvé pitné vodě. Doporučené denní dávkování je uvedeno v krmné tabulce a mělo by být přizpůsobeno aktuálnímu stavu. 

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook