Vysoce kvalitní prémiové krmivo Ontario pro kočku

Krmivo Ontario pro kočky je vytvořeno ve spolupráci s veterináři a odborníky na výživu. Granule Ontario představují vysoce kvalitní prémiové krmivo, které obsahuje kvalitní maso. Díky tak vysokému obsahu masa jsou granule snadno stravitelné. Krmiva značky Ontario jsou vyráběna podle nových upravených receptur s nízkým obsahem obilovin, což nezat...

Krmivo Ontario pro kočky je vytvořeno ve spolupráci s veterináři a odborníky na výživu. Granule Ontario představují vysoce kvalitní prémiové krmivo, které obsahuje kvalitní maso. Díky tak vysokému obsahu masa jsou granule snadno stravitelné. Krmiva značky Ontario jsou vyráběna podle nových upravených receptur s nízkým obsahem obilovin, což nezatěžuje organismus kočky a zabraňuje výskytu potravních intolerancí. Suroviny obsažené v krmivech značky Ontario mají pozitivní vliv na zdraví a vitalitu kočky.

Granule Ontario jsou vyráběny v několika příchutích. Granule obsahují vysoký podíl kuřecího masa nebo masa z ryb. Krmiva jsou k dispozici v několika baleních v různých velikostech. Krmná dávka vždy závisí na prostředí, plemeni a věku kočky.

Granule pro kastrované kočky

Granule Ontario pro kastrované kočky nebo kočky s nadváhou obsahují všechny potřebné látky pro tento typ koček. Granule obsahují mastné kyseliny Omega 3 a Omega 6 ataurin pro zdravé srdce. Granule mají také snížený obsah energie.

Granule pro dospělé kočky

Krmivo je určeno pro dospělé kočky od 1 do 7 let. Granule mají nízký obsah magnézia k prevenci tvorby močových kamenů.

Granule pro dospělé kočky žijící venku

Ontario Adult Indoor je krmivo určeno pro dospělé kočky, které přispívá k prevenci vzniku chlupových bezoárů. Granule obsahují vysoký podíl přírodní vlákniny, která podporuje snadné trávení kočky.

Granule pro koťata

Granule Ontario Kitten je kompletní krmivo pro koťata. Tyto granule jsou také vhodné pro kojící a březí kočky. Koťata mají speciální potřeby, na které je potřeba dbát, aby se dobře vyvíjela a byla zdravá.

Zobrazit

Vysoce kvalitní prémiové krmivo Ontario pro kočku Počet produktů: 13

na stránku
Zobrazeno 13 – 13 z 13 položek
Zobrazeno 13 – 13 z 13 položek

Follow us on Facebook