Sušené pamlsky pro psy

Sušené pamlsky jsou psy velmi oblíbenou pochoutkou. Vyrábějí se z různých částí těla krmných zvířat. Nejčastějším a nejprodávanějším sušeným pamlskem jsou vepřové nebo hovězí uši. Dále můžeme psovi dávat sušené rypáčky, střívka, játra, kopýtka a další. Psi tyto sušené pamlsky velmi dobře přijímají. Větší pamlsky jsou dobré na jejich zuby – kousá...

Sušené pamlsky jsou psy velmi oblíbenou pochoutkou. Vyrábějí se z různých částí těla krmných zvířat. Nejčastějším a nejprodávanějším sušeným pamlskem jsou vepřové nebo hovězí uši. Dále můžeme psovi dávat sušené rypáčky, střívka, játra, kopýtka a další. Psi tyto sušené pamlsky velmi dobře přijímají. Větší pamlsky jsou dobré na jejich zuby – kousání a žvýkání je zbavuje zubního kamene. Také dokáží psy nějakou dobu zabavit a psa unavit. Sušené pamlsky obsahují také mnoha prospěšných látek, vitaminů a minerálů. Sušené pamlsky můžeme koupit také v balíčku namixovaných různých druhů. Jejich nevýhodou je pro většinu majitelů ne příliš libá vůně. Psi ji naopak většinou zbožňují a sušené pamlsky mají velmi rádi.

Dentální psí pamlsky

Dentální psí pamlsky jsou vyrobeny prioritně pro prevenci psí dentální hygieny. Pamlsky mají přídatné látky, které pomáhají ústní dutinu psa čistit, zbavovat bakterií a částečně preventivně chránit nebo zbavovat zubního kamene. Dentální pamlsky pro psy mají tvar menších či větších kostiček apod. Mohou být částečně měkké nebo tvrdé. Psovi bychom je měli pořizovat s ohledem na jeho velikost. Dentální pamlsky mohou mít i různé příchutě popř. vůně, které mají pomoci psovi osvěžit dech. Samozřejmě jsou i velmi chutné a psy jsou velmi dobře přijímány. 

Zobrazit

Sušené pamlsky pro psy Počet produktů: 8

Zobrazeno 1 – 8 z 8 položek
Zobrazeno 1 – 8 z 8 položek

Follow us on Facebook