Topítka

Veškerá námi nabízená akvarijní topítka jsou vybavena termostatem, který zajišťuje optimální teplotu v mořských a sladkovodních akváriích. Teplotu stačí nastavit jednou a více se již nemusíte starat. Rovnoměrné, spolehlivé rozvedení tepla je základem optimálního klimatu v akváriu. NÁŠ TIP: Nevíte jak výkoné topítko zvolit? pro akvária která jsou...

Veškerá námi nabízená akvarijní topítka jsou vybavena termostatem, který zajišťuje optimální teplotu v mořských a sladkovodních akváriích. Teplotu stačí nastavit jednou a více se již nemusíte starat. Rovnoměrné, spolehlivé rozvedení tepla je základem optimálního klimatu v akváriu. NÁŠ TIP: Nevíte jak výkoné topítko zvolit? pro akvária která jsou v běžné pokojové teplotě platí nepsané pravidlo: 1W = 1,5 l. (tj. 50 W topítko je vhodné pro akvárium 50 - 75 l)

Zobrazit

Topítka Počet produktů: 28

Podkategorie

  • Topítka

    Veškerá námi nabízená topítka do akvárií jsou vybavena termostatem, který zajišťuje optimální teplotu v mořských a sladkovodních akváriích. Teplotu stačí nastavit jednou a více se již nemusíte starat. Rovnoměrné, spolehlivé rozvedení tepla je základem optimálního klimatu v akváriu. NÁŠ TIP: Nevíte jak výkoné topítko zvolit? pro akvária která jsou v běžné pokojové teplotě platí nepsané pravidlo: 1W = 1,5 l. (tj. 50 W topítko je vhodné pro akvárium 50 - 75 l)

  • Náhradní díly k topítkům

    Pro snadnější hledání vhodného náhradního dílu použijte filtr ,,třídit dle - výrobce" . NÁŠ TIP: Pokud hledáte náhradní díl do konkrétního topítka, vyhledejte ho na našem e-shopu, a po rozkliknutí tlačítka ,,související zboží" se Vám zobrazí seznam náhradních dílů které jsou pro topítko vhodné.

na stránku
Zobrazeno 25 – 28 z 28 položek
Zobrazeno 25 – 28 z 28 položek

Follow us on Facebook