Vyčesávací kartáč pro psa

Vyčesávací kartáč je vhodný pro každého psa, ať už krátkosrstého či dlouhosrstého. Nevýhodou u dlouhosrstých psů je potřeba častého vyčesávání. Kartáče pro psa jsou rozdělené většinou podle velikosti a podle druhu srsti. Z druhů, které jsou nabízeny na trhu, jsou např. malé a velké štětinové kartáče, kartáče s drátky, gumové kartáče, nylonové ka...

Vyčesávací kartáč je vhodný pro každého psa, ať už krátkosrstého či dlouhosrstého. Nevýhodou u dlouhosrstých psů je potřeba častého vyčesávání. Kartáče pro psa jsou rozdělené většinou podle velikosti a podle druhu srsti. Z druhů, které jsou nabízeny na trhu, jsou např. malé a velké štětinové kartáče, kartáče s drátky, gumové kartáče, nylonové kartáče či kombinované kartáče. Pro úpravu drápků zase využijete kleště na drápky pro psy.

Profesionální hřeben pro psy

Mezi profesionální hřebeny pro psy se jistě řadí značka FURMINATOR. Hřebeny mají ergonomické držení a navíc vyčesávací hranu z nerezové oceli. Profesionální hřeben pro psy této značky snižuje až o 90 procent línání. Výborným hřebenem je také GROOMINÁTOR, který navíc velice výborně funguje na mokré srsti.

Zobrazit

Vyčesávací kartáč pro psa Počet produktů: 27

na stránku
Zobrazeno 25 – 27 z 27 položek
Zobrazeno 25 – 27 z 27 položek

Follow us on Facebook