Superprémiové krmivo pro psy

Pokud chcete své psy krmit kvalitními krmivy, vybírejte pro své psy granule s označením superprémiové. Podle cenové relace patří tyto granule mezi ty dražší. Ale investice se nám jistě vyplatí. Díky vysokému obsahu živin a vysoké míře stravitelnosti, kvalitními granulemi krmíme menší krmnou dávkou. V konečném výsledku nejsou náklady tak velké. S...

Pokud chcete své psy krmit kvalitními krmivy, vybírejte pro své psy granule s označením superprémiové. Podle cenové relace patří tyto granule mezi ty dražší. Ale investice se nám jistě vyplatí. Díky vysokému obsahu živin a vysoké míře stravitelnosti, kvalitními granulemi krmíme menší krmnou dávkou. V konečném výsledku nejsou náklady tak velké. Superprémiové granule jsou vyráběny různými výrobci v nejrůznějších příchutích. Kategorie granulí jsou opět podle váhy psa v dospělosti a podle životní etapy psa, od štěňátek po psí seniory. Superprémiové krmivo pro psy je plně vyvážené krmení, které obsahuje v krmné dávce vše, co náš psí kamarád k životu potřebuje.

Výběrové psí krmivo

Výběrové psí krmivo je kvalitní krmivo pro psy obsahující potřebné živiny. Dle rozdělení váhové a věkové kategorie při výběru granulí zajistíme našemu zvířecímu kamarádovi kompletní výživu. Výběrová krmiva mají více příchutí a mohou být hypoalergenní. Výběrové granule vyrábí více prodejců granulí.

Ultraprémiové granule pro psy

Ultraprémiové granule pro psy jsou granule, které svým složením dodávají psovi potřebný poměr všech potřebných složek potravy. Ultraprémiové granule jsou často navíc granule hypoalergenní, což snižuje riziko projevu potravní alergie. Ultraprémiové granule pro psy mají velmi vysokou výživovou hodnotu a stravitelnost. Krmné dávky jsou nižší a tím trochu kompenzují vyšší cenu granulí. Ultraprémiové granule obsahují většinou velký podíl masa – až 80% a neobsahují žádné chemické a jiné látky. Granule se tak stávají velmi žádanými a pro psy jsou velmi chutné. Na zpestření jsou velmi pejsky oblíbené a žádané psí pamlsky.

Zobrazit

Superprémiové krmivo pro psy Počet produktů: 35

na stránku
Zobrazeno 25 – 35 z 35 položek
Zobrazeno 25 – 35 z 35 položek

Follow us on Facebook