Podestýlky pro hlodavce

Podestýlky jsou pro malá zvířata, která jsou umístěna v teráriu, nepostradatelné. Jednou z nejrozšířenějších podestýlek pro tyto malé hlodavce jsou hobliny. Výhodou hoblin je dobrá nasáklivost a dobré vyměňování. Navíc existují také hobliny s vůní. Dalším druhem podestýlky jsou dřevěné granule. Dále také existují speciální písky např. pro činčil...

Podestýlky jsou pro malá zvířata, která jsou umístěna v teráriu, nepostradatelné. Jednou z nejrozšířenějších podestýlek pro tyto malé hlodavce jsou hobliny. Výhodou hoblin je dobrá nasáklivost a dobré vyměňování. Navíc existují také hobliny s vůní. Dalším druhem podestýlky jsou dřevěné granule. Dále také existují speciální písky např. pro činčily či ekologické podestýlky.

Podestýlka pro terarijní zvířata

Podestýlka se také používá do terárií s exotickými zvířaty. Je možné zakoupit speciální písek pro terarijní zvířata. Dále pak existuje také speciální substrát do terárií. Pro zvířata, která potřebují například mech, je připraven kompletní přírodní řasovitý mech. Dále je možné použít drť z bukového dřeva nebo pelety.

Zobrazit

Podestýlky pro hlodavce Počet produktů: 21

na stránku
Zobrazeno 13 – 21 z 21 položek
Zobrazeno 13 – 21 z 21 položek

Follow us on Facebook