Vitamínové a minerální doplňky

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Aptus Multicat 120tbl Zobrazit větší

Aptus Multicat 120tbl

NO-32550

Nový produkt

Multicat je určen pro kočky, jako potravní doplněk k normálnímu krmení. Uspokojuje denní potřebu vápníku, mikroprvků, vitaminů a esenciálních aminokyselin. Multicat je určen zejména kočkám březím, kojícím, kočkám ve stresu, rostoucím koťatům od dosažení tří týdnů věku. 

Více informací

Skladem

426 Kč s DPH

Více informací

Vitaminozně-minerální doplněk stravy pro kočky s příchutí lososa.

Vlastnosti
Multicat je doplňkovým krmivem pro kočky obsahujícím esenciální mikroprvky, vitaminy a aminokyseliny. Vitaminy a mikroprvky jsou důležité pro celkové zdraví kočky. Vápník je potřeba pro růst a udržení dobrého stavu kostí. Přípravek vyrovnává vysoký obsah fosforu v kočičích krmivech. Taurin je nezbytný pro metabolismus a musí být kočkám dodáván v krmení nebo doplňkovém krmivu, protože kočky nedokáží ve svém organismu vytvořit dostatečné množství taurinu. Multicat neobsahuje laktózu.

Multicat je určen pro kočky, jako potravní doplněk k normálnímu krmení. Uspokojuje denní potřebu vápníku, mikroprvků, vitaminů a esenciálních aminokyselin. Multicat je určen zejména kočkám březím, kojícím, kočkám ve stresu, rostoucím koťatům od dosažení tří týdnů věku. Jestliže krmení Vaší kočky obsahuje velké množství masa a ryb, podávejte Multicat k zajištění přísunu dostatečného množství vitaminů a mikroprvků.


Follow us on Facebook