Vitamínové a minerální doplňky

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Colafit 5 na klouby pro psy barevné 50tbl Zobrazit větší

Colafit 5 na klouby pro psy barevné 50tbl

NO-43164

Nový produkt

Colafit 5 pro barevné psy 100tbl. je kloubní výživa pro psy. Chrání a regenerace kloubní chrupavky, působí preventivně k ošetření kloubů, zmírnuje bolestivosti kloubů a zlepšuje jejich pohyblivost.

Více informací

Skladem

403 Kč s DPH

Více informací

Colafit 5 pro barevné psy se používá k prevenci artrózy a dalších kloubních obtíží. Obsahuje beta-karoten, který u barevných psů zvyšuje kontrast barev a zvýrazňuje pálené znaky žluté, nebo červené barvy.

0bsah účinných látek v 1 t obolce: Glukosamin sulfát 500 mg Chondroitin sulfát 100 mg Kolagen 1 mg Biotin 300 ug Beta-karoten 200ug Další složky Colafit 5 pro barevné psy: řasy kmene chlorela, vitaminy B2, Niacin, stopové prvky v anorganické a chelátové formě Zn, Cu, vitamin E, vitamin C, selen a zchutňující látky.

Délka a způsob podávání: pro dosažení požadovaného efektu se Colafit 5 podává 2– 3 měsíce, dvakrát do roka. Přípravek lze podávat i dlouhodobě, po konzultaci s vet. lékařem. Tobolky se podávají každý den dle návodu, samostatně, nebo s kouskem potravy. Velikost balení: 100 tobolek Upozornění: přípravek lze podávat současně s krmivy, která obsahují chondroprotek­tivní látky. Bezpečnostní opatření: před podáváním přípravku je nutná konzultace s veterinárním lékařem.

Follow us on Facebook