Psi

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Specific CRD-1 Weight Reduction 12kg Zobrazit větší

Specific CRD-1 Weight Reduction 12kg

SM-ZB008635

Nový produkt

Startovací dieta pro snížení hmotnosti obézních pacientů, dieta je vhodná pro pacienty s cukrovkou, chronickými průjmy, zácpou a hyperlipidémií.

Více informací

Skladem

2 229 Kč s DPH

Více informací

Nízký obsah tuku a zvýšený obsah vlákniny v krmivu snižuje jeho energetickou denzitu. Majiteli je takto umožněno podávat i během hubnutí dostatečně objemnou dávku krmiva, aby uspokojil apetit psa.
L-karnitin přenáší mastné kyseliny do mitochondrií, stimuluje spalování tuků a chrání svalovou hmotu.
Vysoký podíl bílkovin zajišťuje zachování svalové hmoty a zasytí pocit hladu.
CRD-1: Omega-3 mastné kyseliny (EPA a DHA) pomáhají u obézních psů udržovat zdravou kloubní chrupavku a pohyblivost kloubů. Omega-3 mastné kyseliny mají také příznivý vliv na kvalitu a zdraví kůže a srsti.
CRD-1: Obiloviny se sníženým glykemickým indexem (celá pšenice a oves), vysoká hladina vlákniny a chrom zmírňují postprandiální hyperglykémii.
CRW-1: Vysoký obsah složitých sacharidů a vlákniny podporuje postupné uvolňování energie z diety. Dieta je proto velmi vhodná pro diabetické pacienty.

Indikace:

Obezita.
Diabetes mellitus.
Zánět tlustého střeva, chronický průjem, zácpa.
Hyperlipidémie.

Složení:

Pšenice, rybí moučka, prášková celulóza, kukuřičný protein, oves, kvasnice, hydrolyzovaný vepřový protein, řepná dřeň, bramborový protein, minerální látky, semena jitrocele blešníku (psyllium), vitamíny a stopové prvky, methionin, L-karnitin. Antioxidanty: aditiva schválená EC: BHA, BHT a propyl galát.
Neobsahuje syntetická zchutňovadla a barviva.

Dávkování:

Individuální denní krmná dávka je závislá na mnoha faktorech jako jsou např.: plemeno, vlivy prostředí, roční období, aktivita apod.. Doporučuje se proto průběžně monitorovat kondici a tělesnou hmotnost psa a krmnou dávku upravit dle jeho individuálních nároků a potřeb.

V průběhu redukce hmotnosti se doporučuje podávat pouze 60% krmné dávky SPECIFIC™ CRD-1/CRW-1 Weight Reduction. Pokud se nedaří začít snižovat tělesnou hmotnost, musí být denní dávka ještě snížena.

Follow us on Facebook