Kočky

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Hill's Science Plan Feline Sterilised Kitten Chicken 1,5 kg Zobrazit větší

Hill's Science Plan Feline Sterilised Kitten Chicken 1,5 kg

SM-ZB015242

Nový produkt

Receptura suchého krmiva pro koťata s kuřetem, podporuje zdravý vývoj kastrovaných koťat a přináší vyváženou výživu pro podporu imunity a zdravou hmotnost.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

576 Kč s DPH

Více informací

Hill's SCIENCE PLAN KRMIVO PRO KASTROVANÁ KOŤATA sestavila společnost Hill's na základě znalostí unikátních požadavků kastrovaných koťat. Poskytuje vysoce kvalitní bílkoviny pro vývoj svalů společně s kontrolovaným množstvím tuku v rámci prevence vzniku nadváhy po kastraci. Navíc, unikátní směs antioxidantů podporuje zdravý imunitní systém a podporuje růst vašeho kotěte. Podávejte tuto výživu pro vyvážený vývoj zdravých koťat.

  • lahodná a výživná receptura, která je vysoce stravitelná
  • vyvážená výživa s vysoce kvalitními bílkovinami na podporu zdravých svalů a štíhlé postavy
  • antioxidanty na podporu zdravého imunitního systému
  • kontrolovaný obsah tuku poskytuje správné množství energie na podporu zdravé hmotnosti u rostoucích koťat po kastraci
  • suchá výživa pro koťata speciálně vyvinutá pro zdravý vývoj a podporu imunity kastrovaných koťat
  • poskytněte v tomto krmivu kastrovanému kotěti stavební bloky pro jeho zdravý růst
  • vyrobeno s přírodními složkami a přidanými vitaminy, minerálními látkami a aminokyselinami
  • vyrobeno z vysoce kvalitních složek
  • doporučeno veterináři

Složení:

kuřecí a krůtí moučka (kuře 29 %; drůbež celkem 45 %), kukuřice, živočišný tuk, sušená řepná dužina, minerální látky, proteinový hydrolyzát, rybí tuk, rostlinný olej, lněné semínko, celulóza.

Analytické složky:

bílkovina 38,5 %, obsah tuku 21,7 %, hrubá vláknina 1,8 %, popel 7,6 %, vápník 1,3 %, fosfor 1,1 %, sodík 0,47 %, draslík 1,0 %, hořčík 0,11 %; na kg: vitamin A 9 022 IU, vitamin D3 773 IU, vitamin E 600 mg, vitamin C 90 mg, beta-karoten 1,5 mg.

Nutriční doplňkové látky na 1 kg:

Nutriční aditiva: 3b103 (železo) 63,7 mg, 3b202 (jód) 1,6 mg, 3b405 (měď) 6,3 mg, 3b502 (mangan) 6,6 mg, 3b603 (zinek) 112 mg, 3b801 (selen) 0,1 mg, s přírodním antioxidantem.

Krmný návod:

Kompletní informace ke krmení najdete na obalu. Pro zachování optimální hmotnosti vaší kočky upravujte krmné dávky podle potřeby. Pokud si nejste jisti, poraďte se s veterinářem. Je toto krmivo pro kočky pro vás nové? Po dobu 7 dnů míchejte stále větší množství nového krmiva se stále menším množstvím předchozího krmiva. Zajistěte stálý přístup k čerstvé vodě! Výživové potřeby vašeho mazlíčka se během jeho života mohou měnit. Při každé kontrole se ptejte svého veterináře.

Follow us on Facebook