Kočky

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Calibra Cat Life  konz.Sterilised Turkey 200g Zobrazit větší

Calibra Cat Life  konz.Sterilised Turkey 200g

NO-P-126336

Nový produkt

Calibra Cat Life Sterilised Turkey je kompletní vlhké krmivo s krůtím pro dospělé kočky, vhodné pro kočky po kastraci. Monoproteinová receptura je bez obilovin, bez lepku a je sestavena z limitovaného počtu ingrediencí, které jsou 100% specifikovány. Obsahuje pro kočky nezbytný taurin a je energeticky pečlivě vyvážená.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

37 Kč s DPH

Více informací

Calibra Cat Life Sterilised Turkey – receptura konzervy s krůtím, která je určena pro dospělé kočky, vhodná pro kočky po kastraci.
 
Kompletní vlhké krmivo je založeno na jediném druhu proteinu, receptura je sestavena z limitovaného počtu ingrediencí. Složení konzervy je bezobilninové a bezlepkové, což má vliv na lehkou stravitelnost. Receptura je pečlivě energeticky vyvážená, obsahuje jen 100% specifikované suroviny té nejvyšší kvality.
Součástí receptury je nezbytný taurin, který je důležitý zejména pro funkci zraku a na podporu srdeční činnosti, si kočky samy nedovedou vytvořit a je tudíž potřeba jim ho doplňovat.
Receptura obsahuje lososový olej jako zdroj nenasycených mastných kyselin omega-3 (EPA, DHA) potřebných pro vývoj a funkci mozku, podporu fyziologické funkce kůže a srsti a jejich kvality. Mají také protizánětlivý účinek.
Brusinkové listy jsou bohaté na fenolické sloučeniny s antioxidační aktivitou. Mají diuretické a antimikrobiální účinky, které pomáhají předcházet poruchám močového traktu.
Receptura v kostce:
 

  • obohaceno taurinem
  • krůtí
  • energeticky vyvážené složení

           
 
Receptura bez obsahu obilovin, lepku, sóji, kukuřice, geneticky modifikovaných surovin
Balení: 200 g
Složení: krůta (70 %), hrachová mouka, lososový olej (1 %), sušené brusinkové listy (0,5 %), lignocelulóza, uhličitan vápenatý.

Analytické složky:
 

vlhkost78%
hrubý protein10,5%
hrubý tuk  4,5%
hrubý popel1,5%
hrubá vláknina0,8%
vápník0,3%
fosfor0,25%
sodík0,25%
omega-3 mastné kyseliny0,15%
omega-6 mastné kyseliny1,1%

Follow us on Facebook