Kočky

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Royal Canin VD Cat Dry Neutered Satiety Balance 8 kg Zobrazit větší

Royal Canin VD Cat Dry Neutered Satiety Balance 8 kg

SM-ZB013234

Nový produkt

Celá řada koček má sklony k nadváze. Příčinou je většinou zpomalená látková výměna po sterilizačním či kastračním zákroku.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

1 948 Kč s DPH

Více informací

Celá řada koček má sklony k nadváze. Příčinou je většinou zpomalená látková výměna po sterilizačním či kastračním zákroku. Látková výměna se zpomaluje, ale chuť naopak stoupá. Nadváhu také často způsobuje zvýšený příjem energie a málo pohybu. Royal Canin Veterinary Neutered Satiety Balance je dietní krmivo určené speciálně pro kastrované a sterilizované kočky do 7 let věku a pomáhá udržet těmto kočkám optimální hmotnost po zákroku. Krmivo proto obsahuje zvýšené množství vlákniny složené z rozpustných i nerozpustných vláken se schopností vázat tekutiny. Pomáhá tak navodit pocit nasycení a prodloužit intervaly mezi jednotlivými jídly. Sníží se tak spontánní konzumace a denní množství zkonzumované potravy. Krmivo obsahuje pouze malé množství tuku a energie. Navíc látky obsažené v tomto krmivu přispívají ke stabilizaci prostředí v močových cestách a redukci močových kamenů.

Složení:

drůbeží bílkovina (sušená), kukuřice, lignocelulóza, pšenice, kukuřičný lepek, pšeničný lepek*, živočišná bílkovina (hydrolyzovaná), živočišný tuk, minerální látky, sušená vláknina z čekanky, psyllium (semena a slupky), rybí olej, moučka z aksamitníku (zdroj luteinu).

Dávkování:

Váha kočky v kgIdeální váhaNadváha
2 kg38 g30 g
3 kg50 g40 g
4 kg62 g49 g
5 kg72 g58 g
6 kg82 g66 g
7 kg92 g74 g
8 kg101 g81 g
9 kg110 g88 g
10 kg119 g95 g

Follow us on Facebook