Úvodní stránka

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Purina Cat Chow Special Care Urinary 15 kg Zobrazit větší

Purina Cat Chow Special Care Urinary 15 kg

SM-KRM02199

Nový produkt

Receptura zaručující nižší pH v močovém ústrojí napomáhá kočkám udržovat zdravé močové cesty

Více informací

Skladem

2 021 Kč s DPH

Více informací

 

Části populace dospělých koček významně prospívá nižší obsah hořčíku v potravě - pomáhá tak redukovat výskyt onemocnění močových cest.
Purina Specila Care Urinare Tact Health je krmivo vyvinuté na vědecké bázi, napomáhá udržovat nízkou hladinu pH moči a nízký obsah hořčíku v orgamismu koček a zároveň zachovává dostatščný obsah esenciálních minerálů a živin. Toto krmivo se zaměřuje na eliminaci nadměrného okyselení nebo naopak alkanizace moči, což je nejčastější příčinou vzniku ledvinových kamenů. Současně zajišťuje stály přísun kompletní a vyvážené výživy pro dospělé kočky.

Složení:
Obiloviny, bílkovinné extrakty rostlinného původu (min. 1,3% sóji), maso a výrobky živočišného původu, oleje a tuky (minimálně 0,006% rozmarýnového extraktu), zelenina (min. 0,5% mrkve, min. 0,5% špenátu, min. 0,2% petržele, min. 0,5% čekanky), minerály, vedlejší výrobky rostlinného původu (min. 0,05% řepkové dužiny, kvasnice

Deklarované jakostní znaky:
Dusíkaté látky 34%, tuk 12%, popel 7%, vláknina 2,2%, vlhkost 9,5%, vápník 1,2%, fosfor 1,2%, draslík 0,7%, methionin 0,7%, hořčík 0,1%.

 

 

Follow us on Facebook