Úvodní stránka

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

Purina Cat Chow Special Care Hairball 15 kg Zobrazit větší

Purina Cat Chow Special Care Hairball 15 kg

SM-KRM02198

Nový produkt

Kompletní krmivo pro dospělé kočky, které napomáhá trávícímu traktu zpracovat a vylučovat pozřené chlupy

Více informací

Skladem

2 021 Kč s DPH

Více informací

 

Bez ohledu na délku a hustotu srsti mívá většina koček problémy se strávením a vyměšováním trichobezoárů (chomáčky chloupků v trávícím ústrojí). Stává se tak při údržbě srsti kočky, kdy se kočce díky olizování srsti vytvoří v žaludku smotek slepených chlupů. Tyto smotky mohou způsobit dávení, různé střevní potíže a problémy s trávením a vstřebáváním živin vůbec.
Špičkoví veterináři a specialisté na výživu významného centra Purina vyvinuli speciální krmivo Purina Special Care Hairball Control bohaté na přírodní vlákninu, která napomáhá trávícímu traktu zpracovat a vylučovat smotky chlupů, a zároveň poskytovat dospělé kočce kompletní výživu.

Složení:
Obiloviny, bílkovinné extrakty rostlinného původu (min. 2% sóji), maso a výrobky živočišného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (min. 0,05% řepkové dužiny), oleje a tuky (minimálně 0,006% rozmarýnového extraktu), zelenina (min. 0,5% mrkve, min. 0,5% špenátu, min. 0,2% petržele, min. 0,5% čekanky), ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerály, kvasnice

Deklarované jakostní znaky:
Dusíkaté látky 34%, tuk 12%, popel 7,5%, vláknina 5,5%, vlhkost 9,5%, vápník 1,2%, fosfor 1,2%

 

 

Follow us on Facebook