Kočky

Informace

Kočky

Ať už si váš svéhlavý chlupáč objednává voňavé maso z konzervy nebo si potrpí na kvalitní granule, po kterých vždycky zbude dost místa i na nějakou tu pochoutku či pamlsek, nákupem u nás si vysloužíte spokojené předení. Plné bříško je zkrátka základ, který je dobré doplnit také o vitamíny a minerály, aby bylo dost energie na broušení drápků o no...

Ať už si váš svéhlavý chlupáč objednává voňavé maso z konzervy nebo si potrpí na kvalitní granule, po kterých vždycky zbude dost místa i na nějakou tu pochoutku či pamlsek, nákupem u nás si vysloužíte spokojené předení. Plné bříško je zkrátka základ, který je dobré doplnit také o vitamíny a minerály, aby bylo dost energie na broušení drápků o novou sedačku nebo vyčerpávající šplh na odpočívadlo.

Když už si s vámi chce kočka hrát, myslete na to, že je to šelma, která svou kořist vždycky dostane a citoslovcem: Au!” boj rozhodně nekončí. O další krvavé šrámy si koledujete, když sáhnete po chovatelských potřebách, jako jsou hřebeny nebo kartáče. Je to však jen ochutnávka toho, co přijde, když do ruky vezmete šampón pro kočky.

I když vám to kočka nikdy nepřizná, i jí mohou trápit blechy nebo paraziti. Zatočte s nimi antiparazitiky nebo vhodnou kosmetikou, ale nejdřív laskavě na toaletě vyměňte kočkolit!

Pokud se chystáte na výlet, váš čtyřnohý páníček se s nevolí nechá vozit jedině v přepravce.

Zobrazit

Kočky Počet produktů: 1604

Podkategorie

  • Granule pro kočky

    Granule pro kočky představují oblíbené a rozšířené krmivo, které není příliš drahé a je snadné na přípravu a skladování. Obsahují vyvážené množství všech potřebných látek, které kočky potřebují. S kvalitními granulemi zajistíte kočce dlouhý a plnohodnotný život, lesklou a zdravou srst, fungující klouby atd. Pokud preferujete konzervy, zkuste konzervy pro kočky, případně pamlsky pro kočky pro zpestření jídelníčku Váší kočky.

    Značky nabízených granulí pro kočky: Acana, Almo nature, Anka, Arion, Bosch, Bozita, Brit Care, Brit premium, Calibra, Clinivet, Eminent, Fitmin, Friskies, Happy Cat, Hill, Chicopee, Iams, Kitekat, Míca, Ontario, PRO Plan, Cat chow, Purina One, Royal Canin, Whiskas atd.)

  • Veterinární diety

    Důležité upozornění

    • Prohlašuji, že moje zvíře bylo vyšetřeno veterinářem, který mi doporučil pro jeho diagnózu Veterinární krmivo
    • Během doby, kdy moje zvíře bude krmeno dietou budu pravidelně navštěvovat veterináře - minimálně každých 6 měsíců
    • Pokud se stav mého zvířete změní, neprodleně vyhledám veterináře
    • Vložením vybraného produktu do nákupního košíku potvrzuji, že jsem výše uvedené pokyny četl a vzal na vědomí.
  • Konzervy pro kočky

    Konzervy pro kočky představují vlhkou stravu, která je pro kočičí mazlíčky zpravidla velmi chutná, alespoň pokud vyberete kvalitní značku konzervy pro kočky. Konzervy obsahují mnoho vody, které umožní vaší kočce zároveň doplnění tekutin. Kvalitní konzervy mají i velkou koncentraci masa a je v nich vyvážené množství látek, které kočka potřebuje. Nevýhodou konzerv pro kočky je, že se kazí rychleji než granule. Nenechávejte proto kočce misku s konzervou k dispozici po celý den. Pokud své krmivo nesní, uchovejte ho v lednici. Ani v lednici by však konzervy pro kočky neměly být déle než tři dny. Vyzkoušejte také granule pro kočky nebo také vitamíny pro kočky.

  • Pamlsky pro kočky

    Pamlsky a pochoutky pro kočky - Kvalitní krmiva pro kočky mají vyvážený obsah všech látek, které zvířata potřebují. Teoreticky by to znamenalo, že je už nemusíte krmit ničím jiným. Ovšem všechny kočky mají rádi pamlsky, které pro ně představují určitý nadstandard. Chcete i vy svou kočku za něco pochválit, nebo jí dát najevo, že jí máte rádi? Darujte jí pamlsek, která jí udělá radost. Výběr pamlsků pro kočky je obrovský a zpravidla je vysoká i jejich kvalita. Odměňujte i Vy svou kočku vhodnými a chutnými pamlsky. NÁŠ TIP: V našem kamenném obchodě patří mezi nejprodávanější pamlsky sušená masa značky Brit a Whiskas polštářky (na čištění zubů, proti trichobezoárům, apod.)

    Vyzkoušejte i klasická krmiva jako jsou granule nebo konzervy pro kočky.

  • Vitamínové a minerální...

    Vitamínové a minerální doplňky pro kočky a koťata. Pro přehlednost je zboží rozděleno do kategoriíí dle způsobu použití.

    NÁŠ TIP: Shánítě přípravek od konkrétního výrobce? Použíjte ,,Filtr výrobců" v levé části eshopu.

  • Hračky pro kočky

    Máte doma roztomilé koťátko nebo hravou dospělou kočku či kocoura? Pak jste zavítali na správnou stránku. V našem e-shopu určitě naleznete spousty nápadů a inspirace pro Vaše hravé mazlíčky. Třídíme hračky do několika kategorií. Vybírat můžete ze sekcí: plastovéplyšovégumovésisalové či látkové hračky. Mezi plastovými hračkami naleznete velký výběr různých her pro kočky. Koulodráhy, horské dráhy, labyrinty, interaktivní hračky, udičky, míčky, lasery a šidítka. Oblíbené jsou též plyšové, gumové, sisalové a látkové hračky všemožných tvarů.  

  • Antiparazitika

    Antiparazitika a repelentní přípravky pro kočky slouží k odpuzování bodavého hmyzu, blech, klíšťat a jiných kožních parazitů. V naší nabídce naleznete antiparazitní obojky i šampony. Jako prevence je dobrá i základní údržba stavu srsti kočky, vše potřebné najdete v kategorii kartáře a hřebeny pro kočky.

  • Kosmetika pro kočky

    Nabízíme šampony pro kočky, pudry, desinfekce, odpuzovače, přípravky pro péči o oči a uši či zubyPro přehlednost je zboží rozděleno do kategoriíí dle způsobu použití.


    NÁŠ TIP: Shánítě přípravek od konkrétního výrobce? Použíjte ,,Filtr výrobců" v levé části eshopu.

  • Misky pro kočky

    V této kategorii naleznete nejen nerezové, plastové a keramické misky, ale také misky cestovní a automatická krmítka pro kočky.

  • Kartáče, hřebeny, nůžky

    Některé kočky si na údržbu srsti potrpí vybírejte z široké nabídky hřebnů a kartáčů pro kočky . Na úpravu drápků jsou vhodné nůžky, nebo kleště. Pro zdraví kočky jsou dobré i vitamíny a doplňky stravy.

  • Škrabadla , odpočívadla

    Pelíšky, škrabadla a odpočívadla pro kočky

    Většina kocourů či koček si rádi odpočnou v kvalitním pelíšku nebo se uvelebí na odpočívadle. Pelíšky pro kočky se vyrábí z různým materiálů a v četných provedeních. Pelíšek pro kočky nebo domeček pro kočky by měl být nedílnou součástí každé domácnosti, kde kočka bydlí. Škrabadla  a odpočívadla pro kočky slouží k obroušení drápků Vašeho miláčka a zároveň napomáhají tomu, aby Vám nelikvidoval škrábáním sedačku, či jiný nábytek. Nejčastěji se vyrábí z sisalu a zároveň jsou jejich relaxační plochy potažené plyšem.

    Jak vybrat správně škrabadlo a odpočívadlo pro kočky?

    Při výběru škrabadla nebo odpočívadla by měl chovatel dbát na věk, váhu a temperament kočky. Zároveň je vhodné zohlednit, prostor a prostředí, kde bude škrabadlo pro kočky umístěno, ježto může sloužit i jako dekorační doplněk ve Vašem bytě. Vhodnou chovatelskou pomůckou je kombinace domečku se škrabadlem. Váš miláček se bude cítit v pohodě a bezpečí jeho domova. S jeho novou hračkou se bude moci nejen zabavit, ale i škrábat si svoje drápy a tím si je obrušovat. Zamezíte tím poničení nábytku a když bude unavený, zaleze si do svého úkrytu.

    V našem kamenném obchodě, jsou nejprodávanějšími odpočívadly: HEDVIKA (díky skladné velikosti a nízké pořizovací ceně) a TAMARA (odpočívadlo obsahuje, stojánek, domek, a válcový úkryt).

  • Přepravky pro kočky

    Žádnému chovateli koček by neměla chybět přepravka na kočky. Každý se někdy ocitne v situaci, kdy ji bude potřebovat. Přepravky Vám skvěle poslouží pro snadnější a bezpečnější přepravu. Jsou vhodné zejména pro cestování autem nebo veřejnou dopravou. Přepravku využijete i při návštěvě veterináře či přátel. V našem e-shopu můžete vybírat z různých typů cestovních přepravek z plastu v moderních barvách anebo zvolit některou z cestovních textilních tašek v krásných kreativních designech.

  • Podestýlky - kočkolity

    Náplně do toalet pro kočky neboli kočkolity, by měli být vždy při ruce. Každá kočka upřednostňuje jiný druh kočkolitu (pískové, silikonové apod.) NÁŠ TIP: V Našem kamenném obchodě se zákazníkům nejvíce osvědčila silikonová podestýlka CatClin.

  • Toalety , lopatky

    Široká nabídka WC pro kočky a koťata. Naleznete zde toalety všech velikostí, tvarů a barev, které jsou na trhu. Dále nabízíme lopatky na čištění kočičích záchodů.

  • Dvířka pro kočky

    V dnešní době stále více majitelů psů, ale i koček řeší otázku bytových nebo venkovních dvířek. Dvířka nejen, že usnadňují zvířeti pohyb po domě nebo zahradě, ale také mohou pomoci Vám jako majitelům. Dvířka umožní zvířeti, aby se samo dostalo na místo, kde má vykonat svou potřebu, zamezí podrápání Vašich dveří apod.

  • Ostatní potřeby pro kočky

    Potřeby pro kočky - nabízíme přípravky ke snížení stresu u koček, tabulky apod.

na stránku
Zobrazeno 649 – 660 z 1604 položek
Zobrazeno 649 – 660 z 1604 položek

Follow us on Facebook