Psi

Informace

Výrobci

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

royal-canin-vd-dog-konz-sensitivity-duck-420-g Zobrazit větší

Royal Canin VD Dog konz. Sensitivity Duck 420 g

SM-KRM14497

Nový produkt

Produktová řada Dog Sensitivity je určena pro psy s nežádoucími reakcemi na potravu s dermatologickými a gastrointestinálními příznaky.

Více informací

Skladem

141 Kč s DPH

Více informací

Produktová řada Dog Sensitivity je určena pro psy s nežádoucími reakcemi na potravu s dermatologickými a gastrointestinálními příznaky.
Speciální veterinární dieta v podobě konzervované stravy pro dospělé psy trpící potravinovými intolerancemi určitých komponentů a živin.
Projevují-li se u psa zažívací potíže, kožní erupce či zánětlivá onemocnění střev, mohou být projevem nežádoucí potravní reakce. Psům s alergickými reakcemi imunitního systému a eliminační dietou pomáhá veterinární dieta v podobě vlhké konzervované stravy řešit problémy s chronickým průjmem a atopickou dermatitidou.
Užívání veterinární diety vždy konzultujte s vaším veterinářem.

INDIKACE:

  • Nežádoucí reakce na krmivo (AFR) s dermatologickými a/nebo gastrointestinálními příznaky:

- diagnóza: eliminační dieta
- léčba

  • Psí atopická dermatitida (CAD) související s AFR
  • Chronický průjem

KONTRAINDIKACE:

  • Akutní pankreatitida - možné podávat v případě chronické pankreatitidy
  • Růst, březost/laktace

Složení:

Masné a živočišné deriváty, obiloviny, oleje a tuky, deriváty rostlinného původu, minerály, různé cukry. Vybrané zdroje bílkovin: kachní maso (51 %). Vybrané zdroje sacharidů: rýže (15 %).

Doplňkové látky (na 1 kg): Nutriční doplňkové látky: vitamín A: 2500 IU, vitamín D3: 220 IU, E1 (železo): 8 mg, E2 (jód): 0.7 mg, E4 (měď): 2.5 mg, E5 (mangan): 10 mg, E6 (zinek): 38 mg - Technologické doplňkové látky: klinoptilolit sedimentárního původu: 2.5 g.

Follow us on Facebook