Vitaminy na klouby pro psy

Kvalitní granule nebo vyvážená strava pro psa obsahuje vše, co stačí psům pro správný vývoj pohybového aparátu a běžný život. Starší psi, psi s problémy v růstu nebo po zranění či psi ve sportovním výcviku nebo velké zátěži, přesto potřebují dodat kloubní výživu speciálně a navíc. Vitaminy na klouby pro psy můžeme dodávat ve formě sirupů, tablet...

Kvalitní granule nebo vyvážená strava pro psa obsahuje vše, co stačí psům pro správný vývoj pohybového aparátu a běžný život. Starší psi, psi s problémy v růstu nebo po zranění či psi ve sportovním výcviku nebo velké zátěži, přesto potřebují dodat kloubní výživu speciálně a navíc. Vitaminy na klouby pro psy můžeme dodávat ve formě sirupů, tablet nebo prášků. Vitaminy na klouby jsou zvlášť rozděleny podle specifického užití - buď pro psy v zátěži, rostoucí nebo s problémy s pohybovým aparátem. Vitaminy na klouby mohou obsahovat i menší dávky regulující bolest a zánět. Standardní účinek je v podpoře kloubní chrupavky, regeneraci nejen kloubů, ale i svalů.

Nejlepší kloubní výživa pro psy Alavis

Kloubní výživa Alavis je rozdělena dle použití. Jedním z druhů je výživa zabraňující bolesti a zánětu s velmi rychlým nástupem účinku. Zajišťuje výraznou lubrikaci kloubní chrupavky. Další kombinace může zajišťovat správnou funkci chrupavek a svalů, vazů, šlach a kostí, což zajišťuje dokonalá kombinace účinných látek. Jiný přípravek Alavis je vytvořen speciálně pro psy po zátěži na podporu správné regenerace svalů s vysokou koncentrací látky MSM. Pro preventivní účinky jsou vhodné komplexní kloubní výživy ve variantě s kyselinou hyaluronovou nebo bez ní. Pro intenzivní podávání jsou určeny přípravky se zvýšeným účinkem. Přípravky po operacích a při velmi špatné pohyblivosti jsou k dostání pouze u veterinárních lékařů.

Zobrazit

Vitaminy na klouby pro psy Počet produktů: 42

na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 42 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 42 položek

Follow us on Facebook