Levné psí granule Calibra

Psí granule Calibra se staly v České republice během několika let velmi vyhledávanou značkou. Psí mazlíčci na granulích Calibra ocení zejména vysokou chutnost. Majitelé psích kamarádů zase stravitelnost, nízké krmné dávky a velký výběr receptur. V přehledném výběru lehce vybereme ty pravé granule přesně pro potřeby svého psa. Granule Calibra jso...

Psí granule Calibra se staly v České republice během několika let velmi vyhledávanou značkou. Psí mazlíčci na granulích Calibra ocení zejména vysokou chutnost. Majitelé psích kamarádů zase stravitelnost, nízké krmné dávky a velký výběr receptur. V přehledném výběru lehce vybereme ty pravé granule přesně pro potřeby svého psa. Granule Calibra jsou vyvinuty spolu s veterinárními lékaři. Neobsahují sóju, chemické konzervanty ani geneticky upravované suroviny. Naopak jsou plné lehce stravitelných živočišných bílkovin.

Granule jsou rozděleny do velikostních kategorií podle váhy psa. V každé kategorii dále najdeme granule pro štěňata, dospělé psy i psí seniory a aktivní psy ve vysoké zátěži. Velikost granulí odpovídá kategorii psa. Granule Calibra jsou oblíbené nejen pro své zajímavé složení, ale i pro cenovou přijatelnost.

Zobrazit

Levné psí granule Calibra Je zde 1 produkt.

Zobrazeno 1 – 1 z 1 položky
Zobrazeno 1 – 1 z 1 položky

Follow us on Facebook